Politica de retur

          Puteți să returnați produsele cumpărate de pe www.maverboutique.ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fără a fi nevoiți să justificați decizia de returnare. Returnarea produselor dacă produsele returnate sunt noi și nefolosite, însoțite de dovada de achiziție(factură fiscală, bon fiscal, fișă tehnică, manual de utilizare, certificat de garanție) și dacă este posibil cu ambalajul original (bine ambalate și protejate la transport). 
Returnarea banilor se face în termen de 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare. 
 
Produsele trebuie returnate în starea de produs nou și însoțite de toate accesoriile (inclusiv feroneria), documentele originale (factură fiscală, bon fiscal, fişă tehnică, manual de utilizare, certificat de garanţie), bine ambalate şi protejate la transport. 
 
Dacă produsul returnat este deteriorat, are pete, prezintă urme de montaj, uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, şocuri mecanice, este murdar sau are feroneria lipsă și nu poate fi revândut ca și produs nou, se va percepe o taxă pentru a acoperi diferenţa de preț dintre un produs nou și un produs deja utilizat. 
 
Transportul pentru returul produselor va fi suportat de client. 
 
Returnarea produselor cu defect 
Dacă returnați un produs care prezintă defect de fabricație sau un defect care a survenit în urma transportului, acesta trebuie să fie returnat exact în același condiții ca și restul produselor care fac obiectul prezentului regulament. Dacă produsul returnat prezintă orice alte defecte față de cele sesizate în formularul de retur (ex: prezintă pete, urme de montaj, uzură, etc.), ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă pentru a acoperi defectele suplimentare aduse produselor.
 
          Atenție: Produsele ale căror defecte sunt constatate după o perioadă de timp mai mare decât termenul de returnare afișat în pagina de prezentare a produsului, nu mai pot fi returnate. În această situație, defectele semnalate vor fi soluționate în conformitate
cu termenii și condițiile înscrise în certificatul de garanție al produselor. Responsabilitatea privind integritatea produselor pe durata transportului produselor retur, cade în sarcina dumneavoastră.