Termeni și Condiții

 1. Definiții și termeni

          Site-ul www.maverboutique.ro, este deținut și administrat de S.C. MAVER BOUTIQUE S.R.L., cu următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO41689019 înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J35/3652/2019, cu sediul în Calea Aradului, nr. 109, Timișoara, jud. Timiș, România. Tel.: 0720 440 130; E-mail: contact@maverboutique.ro.  Navigarea pe site-ul “maverboutique.ro” și plasarea de comenzi echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client. “MAVER Boutique” își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare în prealabil.

 • Utilizator– orice persoană care vizitează site-ul „maverboutique.ro”
 • Client– persoana fizică sau persoana juridică care efectuează o comandă pe site-ul „maverboutique.ro”
 • Produse și Servicii– orice produs sau serviciu menționat în comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Clientului.
 • Comanda– un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și Servicii și să facă plata acestora.
 • Vânzător– societatea comercială S.C. MAVER BOUTIQUE S.R.L., cu următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO41689019, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J35/3652/2019, cu sediul în Calea Aradului, Nr. 109, Timișoara, jud. Timiș, România,  Tel.: 0720 044 130; E-mail: contact@maverboutique.ro
 • Contract– o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele și Serviciile, iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și Servicii.
 • Curier– orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid
 • Review– o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.
 • Rating– modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Utilizator/Client/Cumpărător vis-à-vis de un produs. Rating-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare produs putând primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumpărător asupra unui produs sau serviciu.
 • Comentariu– apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

          Conținutul site-ului maverboutique.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea Vânzătorului și a furnizorilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acord a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

 1. General

          Plasarea unei comenzi către S.C. MAVER BOUTIQUE S.R.L. reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile din prezentul Document. Informațiile furnizate către S.C. MAVER BOUTIQUE S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare.

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și includ TVA (19%).

În cazul Bunurilor care suferă modificări la cererea Cumpărătorului (de exemplu: dimensiuni atipice la saltele: lățime, lungime, înălțime etc. ), nu se acceptă returnarea Bunurilor.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete sau făcute fără informații de bază (de exemplu: nume cumpărător, telefon de contact, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare, modalitate de plată). În cazul în care un produs este listat cu un preț incorect sau cu informații incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori în stabilirea prețurilor sau informațiile despre produs primite de la furnizori, ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula orice comandă plasată pentru produsele ce prezintă eroare. Vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comandă chiar dacă aceasta a fost plătită în prealabil. În acest caz banii vor fi returnați în cel mai scurt timp.

Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.  În urma vizitării site-ului maverboutique.ro, în browserul dvs se stochează un cookie care ne aparține.

Produsele comercializate de www.maverboutique.ro se pot livra numai în baza unei comenzi online.  Comanda online nu presupune rezervarea produselor. Comenzile online vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate de către sistem. O comandă care conține un produs cu statusul: În  Stoc, nu poate fi onorată în cazul în care pe același produs a fost înregistrată o altă comandă înaintea ei din punct de vedere cronologic și ulterior confirmată, astfel stocul epuizându-se.